Menü Bezárás

Osztálykirándulás a Velencei-tó partján

Tisztelt Osztályfőnök! Szeretettel meghívjuk Agárdra, a Velencei-tó partjára egy iskolai kirándulásra!
Egy szuper osztálykirándulás kerékpározással, kenuzással, sárkányhajózással! A programcsomagok több napos kirándulás esetén szétbonthatók, variálhatók.

Osztálykirándulások a kölcsönző nyitvatartási idejétől függetlenül megtarthatók!

2024-es tavaszi ajánlatok:

Üdvözlöm!

Bodor Zoltán, testnevelés – földrajz szakos tanár vagyok. Több évtizedes tanári pályám során indítottam el vállalkozásomat, melynek részeként osztálykirándulásokat is szervezünk a Velencei-tó partján 2012 óta. A tó környékének más vállalkozóival összefogva egész napos programot kínálunk általános és középiskolás osztályok számára.

Az általunk kínált csomagokban lévő programokat minden korosztály, átlagos fizikai felkészültséggel teljesíteni tudja. A programok több napos osztálykirándulás esetén szétbonthatók és külön napokra is kérhetők. 

Kirándulásának szervezését szállásajánlatokkal tudjuk segíteni.

További kérdéssel, időpontfoglalással kapcsolatban keressen minket telefonon a 30 290 6014 -es számon, vagy írjon nekünk üzenetet!

Zoli
0 +
elégedett pedagógus
0 +
boldog (és fáradt) diák
0
év tapasztalat

Gyakran felmerülő kérdések

Az agárdi vasútállomástól a kölcsönző kényelmes tempóban kb. 10-15 perc alatt érhető el gyalogosan.

A kölcsönző két utca kereszteződésében található. A telek mind a két oldalán van lehetőség autókkal vagy kisebb buszokkal parkolni. Nagyobb buszok a kölcsönzőtől kb. 150 méterre tudnak kényelmesen leparkolni.

A KRESZ szabályai szerint nincs szükség sem bukósisakra, sem láthatósági mellényre. Bukósisak csak lakott területen kívül, 40km/h sebesség felett kötelező (de ennyivel közel sem fogunk tekerni a túra közben ☺️); láthatósági mellényt lakott területen kívül, rossz látási viszonyok között kell hordani. Túráink nappal, kényelmes tempóban zajlanak. Mindezek ellenére javasoljuk a bukósisak használatát, és a csoport végén haladót megkérjük, hogy viselje az általunk biztosított láthatósági mellényt.

Vállalkozásunk profilja a kerékpárok bérbeadása, így az osztálykirándulásokat is erre alapozva szervezzük. Nem tiltjuk meg, hogy valaki saját kerékpárral érkezzen a túrára, de ez nem befolyásolja a honlapon található árakat – ebben az esetben is a csomag teljes ára fizetendő. Saját kerékpár esetén kérjük, hogy az megfelelő műszaki állapotban érkezzen. Ha probléma adódik vele menet közben, természetesen megpróbálunk segíteni, de nem tudjuk garantálni az ismeretlen kerékpár javítását.

A lemondási feltételeket a megrendelésnél írásban rögzítjük.

Igen. Kerékpáros kísérű nélkül nem indítunk túrákat. A túra során a kísérő halad elöl, a felmerülő kisebb technikai problémákat orvosolja.